BORÓKA EGÉSZSÉGHÁZ, GÖDÖLLŐ, BORÓKA U. 22. TEL.: (06-28) 525-230
Térítéses szűrőprogramjaink

huniko.jpg
Egészséges ember családjában, munkahelyén és az élet minden területén teljes értékű életet tud élni. Számos betegség alattomosan fejlődik ki szervezetünkben s tünetet már csak akkor produkál, ha ez a teljes értékű élet minősége megtörik. Szűrővizsgálatokra azért van szükség, hogy a tünetmentes időszakban észleljük a megbúvó kórt s mielőbb gyógykezeljük azt.

A HUNIKO Kft és a Boróka Egészségház orvos csoportja közös szűrőprogramokat dolgozott ki s szeretettel várja pácienseit!Képalkotó vizsgálataink helyszíne a HUNIKO Kft kistarcsai telephelyén(2143 Kistarcsa, Semmelweis tér 1.), az egyéb vizsgálatok a Boróka Egészségházban (2100 Gödöllő, Boróka u.22.) történnek.   Amennyiben a szűrés során megbetegedést diagnosztizálunk, úgy készséggel vállaljuk a további kivizsgálások kivitelezését és szakorvosi ellátások megszervezését.

HUNIKO – Boróka Egészségház ALAP MANAGER SZŰRÉSI CSOMAG
HUNIKO – Boróka Egészségház MANAGER SZŰRÉSI CSOMAG 40 év alatt NŐK RÉSZÉRE
HUNIKO – Boróka Egészségház MANAGER SZŰRÉSI CSOMAG 40 év fölötti NŐK RÉSZÉRE
HUNIKO – Boróka Egészségház  MANAGER SZŰRÉSI CSOMAG 40 év alatti FÉRFIAK RÉSZÉRE
HUNIKO – Boróka Egészségház  MANAGER SZŰRÉSI CSOMAG 40 év fölötti FÉRFIAK RÉSZÉRE

Megjegyzések:- komplett leletet adunk- ha volna bármilyen előzetesen ismert betegsége, melyet szeretne kontrolláltatni, úgy kérésére beépítjük a csomagokba.

Továbbá:  

Cégek számára végezzük dolgozóik szűrését:

Készséggel állunk rendelkezésre cégek dolgozóinak munka egészségügyi kiegészítő vizsgálatainak elvégzésére.  

Gyermekradiológiai szűrővizsgálatok A 6 hetes korban végzett UH  vizsgálat során a koponya, csípő, has és kismedence UH vizsgálatát végezzük. Ezt a vizsgálatot az OEP nem támogatja, térítés ellenében a vizsgálatot elvégezzük.